De ce articolele promotionale

Pulsul afacerii dvs. constă în echitatea clienților. Cu cât clienții dvs. sunt mai loiali față de afacerea dvs., cu atât este mai mare „echitatea clienților”. Ce este nevoie pentru a dezvolta și a crea o relație puternică cu clienții dvs.? Un produs sau un serviciu de calitate superioară și strategii de marketing eficiente - acestea sunt cele care determină clienții existenți și potențiali să revină la brandul dvs. din nou și din nou.

Construirea gradului de conștientizare a mărcii 

Aceasta este cheia, iar produsele promoționale sunt considerati unul din cei mai eficienti factori de constientizare / imagine a marcii cunoscute încă. Articolele promoționale personalizate amintesc clienților de marca dvs., astfel încât atunci când au nevoie de produsul sau serviciul dvs., marca dvs. este primul care le vine în minte, mai degrabă decât competitorii dvs.

Costul publicității cu produse promoționale

 Adăugarea de articole promoționale la mixul de marketing are un cost scazut! Comparativ cu televiziunea și presa scrisă, retelele sociale sau motoarele de cautare, nu numai că publicitatea cu produse promoționale costă o fracțiune din preț, dar îi oferă și longevitate. Produsele promoționale personalizate generează mai multe afișări pe articol în comparație cu anunțurile televizate sau retelele de socializare. S-a dovedit ca gentile, pungile, plasele, mingile, sepcile si tricourile promoționale generează cel mai mare număr de afișări la 1.078 de afișări pe produs și, din această cauză, costul pe afișare mediu al unui produs promoțional este de 0,005 bani în Romania.

Atrageți și rețineți clienți noi

Articolele promoționale personalizate, cum ar fi sticlele promoționale, sepcile promotionale, gentile promotionale, pixuri promotionale, brelocuri promotionale, tricouri promotionale, agende si carnetele promotionale, jucarii promotionale, mingi promotionale, incarcatoarele promoționale și stilourile promoționale sunt cele mai bine vândute pentru că sunt articole extrem de utile. Deoarece sunt mai susceptibile de a fi utilizate de destinatari, mai degrabă decât de a fi ascunse într-un sertar, vizibilitatea unui logo sau a unui mesaj imprimat de companie este mai mare. Cu cât clientul utilizează mai mult aceste articole promotionale, cu atât sunt mai multe șanse să revină la dvs. pentru produsele sau serviciile dvs.

 Alegeți produse promoționale bine aliniate 

Dacă sunteți practicant medical, oferirea obiectelor de golf nu va funcționa! Cu toate acestea, pixurile promoționale, băuturile promoționale sau chiar lanțurile cheie ar putea funcționa bine pentru a vă menține mesajul în mintea clientului. Există o serie de cadouri promoționale disponibile pentru companii pentru campaniile lor promoționale, toate online pe https://branio.ro! De la articole de papetărie precum caiete promoționale, blocnotesuri, planificatoare de zi, genti promotionale, sepci promotionale, pixuri promotionale, usb stick-uri promotionale și mingi promotionale, până la articole de îmbrăcăminte promoționale precum tricouri personalizate, tricouri polo și șorțuri promoționale. Varietatea este nesfârșită, astfel încât pentru fiecare eveniment promoțional elementul trebuie ales ca parte a unei strategii bine gândite, aliniată la interesul de afaceri principal sau la nevoile evenimentului promoțional. 

De ce produse promoționale 

Pe lângă factorul de cost, produsele promoționale au avantajul suplimentar de a-i face pe destinatarii lor să se simtă apreciați. Distribuirea cadourilor semnificative cu logo-ul pe ele îi ajută pe clienți să se conecteze emoțional cu marca dvs. Lansările de produse, lansările de site-uri web, ofertele și reducerile sunt doar câteva oportunități de a oferi articole promotionale. Cadourile simple de mulțumire pentru a arăta apreciere sunt, de asemenea, foarte apreciate de clienții existenți. Articolele promoționale personalizate sunt ideale pentru a readuce clienți „latenți” - cei care au uitat de un brand, dar i-au fost loiali în trecut. Unii clienți apelează la alte mărci în timp. Identificarea factorilor care i-au determinat să se întoarcă și identificarea preferințelor lor va ajuta la determinarea modului de utilizare a promoțiilor pentru a le recâștiga atentia. Branio oferă produse și articole promoționale, cum ar fi produse personalizate cu logo-uri, produse tipărite personalizate, cadouri comerciale, cadouri de afaceri și corporative cu logo-ul sau mesajul dvs. Explorați gama noastră de căni personalizate, genți, pixuri promoționale, tricouri cu logo personalizate, îmbrăcăminte personalizată și cadouri promoționale la prețuri accesibile pe https://www.branio.roProdusele promoționale sunt cele mai eficiente motoare de relații cu clientii cunoscute încă. Articolele promoționale personalizate amintesc clienților de marca dvs., astfel încât atunci când au nevoie de produsul sau serviciul dvs., marca dvs. este primul care le vine în minte, mai degrabă decât competitorii dvs. Pentru mai multe informații vizitați site-ul nostru web.