CROITORIE

In atelierul de croitorie confectionam conform cerintelor clientilor o gama completa de echipamente de lucru si de marochinarie textila de la stadiul de materie prima, astfel toate produsele pot suferi modificarile necesare pentru crearea unui model dorit.
Produsele executate in atelierul nostru le putem personaliza prin broderie sau serigrafie.
Oferim asistenta exclusiva, profesionala in alegerea produselor potrivite !

CERERE OFERTA

GAMA VARIATA

Producem diferite modele de echipamente de lucru, salopete, pantaloni si bluze, combinezoane, sorturi de bucatarie, halate de lucru, tricouri, camasi, tunici bucatar, esarfe, bandane si fulare, robe si toci absolvire, jachete si veste, bonete, fete de masa, huse pentru scaune, etc
De asemenea confectionam diferite tipuri de rucsaci, genti voiaj si sport, genti izoterme, portfarduri, borsete, sacose pentru cumparaturi, genti laptop si documente, genti de prezentare sau genti atipice

CERERE OFERTA

Confectionam combinezoane de lucru din tercot sau doc, cu multiple buzunare si finisaje, simple sau cu insertii in contrast, disponibile in diferite culori.
BP01

Confectionam diferite modele de halate de lucru,de dama si de barbat, cu maneca scurta sau cu maneca lunga, simple sau cu insertii in contrast, inchidere cu nasturi sau capse.
BP02

Confectionam echipamente complete pentru industria alimentara, jachete, pantaloni, sorturi, bonete, costume bucatar toate confectionate conform specificatiilor comunicate de client.
BP03

Confectionam halate medicale cu insertii in contrast si inchidere cu capse sau nasturi, modele cambrate pentru dama sau unisex, cu 2 sau 3 buzunare aplicate, confectionate din tercot.
BP04

Confectionam imbracaminte de lucru si de protectie, pantaloni cu pieptar si bretele cu catarame din plastic reglabile, finisate conform cerintelor, cu multiple buzunare sau simple.
BP05

Producem diferite modele de veste de lucru, groase sau subtiri, cu multiple buzunare sau simple, potrivite pentru fiecare domeniu de activitate.
BP06

Confectionam sorturi de bucatarie de dama si de barbati, sorturi de barman, sorturi scurte sau lungi, pentru adulti si pentru copii confectionate din tercot diponibil in diferite culori si gramaje.
BP07

Confectionam tricouri unicat confectionate pe comanda, cu guler sau la baza gatului, cu maneca scurta sau lunga, disponibile in multiple culori, atat pentru adulti cat si pentru copii.
BP08

Va punem la dispozitie gama completa de toci, cu ciucure sau simple, esarfe disponibile in diferite culori si robe absolvire,
BP09

confectionam portfarduri, genti pentru cosmetice, compartimentate la cerere, pe diferite dimensiuni si finisaje, personalizate la cerere prin broderie.
BP10

Borsete atipice confectionate pe diferite dimensiuni, cu multiple buzunare, modele atipice, genti pentru documente si laptop, portofele si portcarduri, confectionate dupa modelul dorit.
BP11

Producem diferite modele de genti de transport, genti de lucru, genti pentru evenimente,compartimentate la cerere, cu finisaje pentru rezistenta si transport greutate, personalizate prin broderie.
BP12

producem pe comanda ferma diferiti rucsaci, modele atipice si unicate, genti de voiaj, genti de transport, genti atipice, genti termoizolante confectionate din material rezistent poliester 600D

Va punem la dispozitie ecusoane brodate, decupate si finisate la calitate ridicata, ecusoane brodate si aplicate in atelierul nostru prin coasere pe produsele dorite.

Putem broda pe petice de materiale croite sau pe produse textile finite, produsele clientilor sau produse achizitionate de la noi.

BRODERIE INDUSTRIALA

Va oferim servicii de broderie industriala computerizata, asistata de masini performante, capabile sa brodeze cantitati mari de produse intr-un timp scurt. Putem executa broderie pe toate produsele confectionate in atelierul nostru de croitorie sau putem efectua servicii de broderie si pe produsele clientilor.

Cu ajutorul masinilor de brodat industriale va punem la dispozitie, ecusoane brodate, embleme brodate, broderie pe tricouri, broderie pe halate, broderie pe salopete si jachete, broderie pe camasi, brodam sepci, caciuli si fulare, broderie pe rucsaci si genti, broderie logo institutii scolare, embleme pentru firme de paza,hoteluri,politie, armata, etc. 
Oferim asistenta exclusiva, profesionala in alegerea produselor potrivite!


CERERE OFERTA

GALERIE FOTO