Croitorie

In atelierul de croitorie confectionam conform cerintelor clientilor o gama completa de echipamente de lucru si de marochinarie textila de la stadiul de materie prima, astfel toate produsele pot suferi modificarile necesare pentru crearea unui model dorit.

Gama Variata

Producem diferite modele de echipamente de lucru, salopete, pantaloni si bluze, combinezoane, sorturi de bucatarie, halate de lucru, tricouri, camasi, tunici bucatar, esarfe, bandane si fulare, robe si toci absolvire, jachete si veste, bonete, fete de masa, huse pentru scaune, etc. De asemenea confectionam diferite tipuri de rucsaci, genti voiaj si sport, genti izoterme, portfarduri, borsete, sacose pentru cumparaturi, genti laptop si documente, genti de prezentare sau genti atipice.

BP01

Confectionam combinezoane de lucru din tercot sau doc, cu multiple buzunare si finisaje, simple sau cu insertii in contrast, disponibile in diferite culori.

BP02

Confectionam diferite modele de halate de lucru,de dama si de barbat, cu maneca scurta sau cu maneca lunga, simple sau cu insertii in contrast, inchidere cu nasturi sau capse.

BP03

Confectionam echipamente complete pentru industria alimentara, jachete, pantaloni, sorturi, bonete, costume bucatar toate confectionate conform specificatiilor comunicate de client.

BP04

Confectionam halate medicale cu insertii in contrast si inchidere cu capse sau nasturi, modele cambrate pentru dama sau unisex, cu 2 sau 3 buzunare aplicate, confectionate din tercot.

BP05

Confectionam imbracaminte de lucru si de protectie, pantaloni cu pieptar si bretele cu catarame din plastic reglabile, finisate conform cerintelor, cu multiple buzunare sau simple.

BP06

Producem diferite modele de veste de lucru, groase sau subtiri, cu multiple buzunare sau simple, potrivite pentru fiecare domeniu de activitate.

BP07

Confectionam sorturi de bucatarie de dama si de barbati, sorturi de barman, sorturi scurte sau lungi, pentru adulti si pentru copii confectionate din tercot diponibil in diferite culori si gramaje.

BP08

Confectionam tricouri unicat confectionate pe comanda, cu guler sau la baza gatului, cu maneca scurta sau lunga, disponibile in multiple culori, atat pentru adulti cat si pentru copii.

BP09

Va punem la dispozitie gama completa de toci, cu ciucure sau simple, esarfe disponibile in diferite culori si robe absolvire.

600D

producem pe comanda ferma diferiti rucsaci, modele atipice si unicate, genti de voiaj, genti de transport, genti atipice, genti termoizolante confectionate din material rezistent poliester.

BP10

confectionam portfarduri, genti pentru cosmetice, compartimentate la cerere, pe diferite dimensiuni si finisaje, personalizate la cerere prin broderie.

BP11

Borsete atipice confectionate pe diferite dimensiuni, cu multiple buzunare, modele atipice, genti pentru documente si laptop, portofele si portcarduri, confectionate dupa modelul dorit.

BP12

Producem diferite modele de genti de transport, genti de lucru, genti pentru evenimente,compartimentate la cerere, cu finisaje pentru rezistenta si transport greutate, personalizate prin broderie.

Ecusoane

Va punem la dispozitie ecusoane brodate, decupate si finisate la calitate ridicata, ecusoane brodate si aplicate in atelierul nostru prin coasere pe produsele dorite.

Servicii Broderie

Putem broda pe petice de materiale croite sau pe produse textile finite, produsele clientilor sau produse achizitionate de la noi.

Cerere Oferta

Oferim asistenta profesionala in alegerea produselor potrivite.

Telefon:  0721835475

Email: contact@branio.ro