Broderie Industriala

Va oferim servicii de broderie industriala computerizata, asistata de masini performante, capabile sa brodeze cantitati mari de produse intr-un timp scurt. Putem executa broderie pe toate produsele confectionate in atelierul nostru de croitorie sau putem efectua servicii de broderie si pe produsele clientilor.

Cu ajutorul masinilor de brodat industriale va punem la dispozitie, ecusoane brodate, embleme brodate, broderie pe tricouri, broderie pe halate, broderie pe salopete si jachete, broderie pe camasi, brodam sepci, caciuli si fulare, broderie pe rucsaci si genti, broderie logo institutii scolare, embleme pentru firme de paza,hoteluri,politie, armata, etc.

Gama Variata

Va punem la dispozitie ecusoane brodate, decupate si finisate la calitate ridicata, ecusoane brodate si aplicate in atelierul nostru prin coasere pe produsele dorite.

Galerie Foto

Va punem la dispozitie ecusoane brodate, decupate si finisate la calitate ridicata, ecusoane brodate si aplicate in atelierul nostru prin coasere pe produsele dorite. Putem broda pe petice de materiale croite sau pe produse textile finite, produsele clientilor sau produse achizitionate de la noi.

Servicii Croitorie

In atelierul de croitorie confectionam conform cerintelor clientilor o gama completa de echipamente de lucru si de marochinarie textila de la stadiul de materie prima, astfel toate produsele pot suferi modificarile necesare pentru crearea unui model dorit.

Cerere Oferta

Oferim asistenta profesionala in alegerea produselor potrivite.

Telefon:  0721835475

Email: contact@branio.ro