0721835475 / contact@branio.ro

menu
Cautare

CROITORIE

In atelierul de croitorie confectionam conform cerintelor clientilor o gama completa de articole textile si de marochinarie textila, destinata in principal domeniului de advertising, promovare si protectie a muncii.

Produsele sunt confectionate de la stadiul de materie prima si pot suferi modificarile dorite de fiecare client in parte, astfel va puteti confectiona un model unic, care sa va promoveze brandul sau produsul.

Lucram cu o multitudine de materiale, astfel ca putem confectiona produsele din materiale obisnuite, sau din materiale speciale cu protectie antifoc, antistatice, antiacid sau impermeabile.

Toate produsele executate in atelierul nostru pot fi personalizate prin broderie sau serigrafie.

GAMA VARIATA

Executam diferite modele de salopete, pantaloni si bluze , combinezoane, sorturi de bucatarie, halate de lucru, tricouri, camasi, tunici bucatar, esarfe, bandane si fulare, robe si toci de absolvire, jachete si veste, bonete, fete de masa, huse pentru scaune, lenjerii de pat, etc.

De asemenea putem confectiona diferite modele de rucsaci, genti voiaj sau sport, genti izoterme, portfarduri, borsete, sacose pentru cumparaturi, genti laptop si documente, genti de prezentare sau genti atipice.

Toate produsele executate in atelierul nostru pot fi personalizate prin broderie sau serigrafie.

BRODERIE INDUSTRIALA

Va oferim servicii de broderie industriala computerizata, asistata de masini performante, capabile sa brodeze cantitati mari de produse intr-un timp scurt. Putem executa broderie pe toate produsele confectionate in atelierul nostru de croitorie sau putem efectua servicii de broderie si pe produsele clientilor.

SOLUTII PROFESIONALE

Cu ajutorul masinilor de brodat industriale va punem la dispozitie, ecusoane brodate, embleme brodate, broderie pe tricouri, broderie pe halate, broderie pe salopete si jachete, broderie pe camasi, brodam sepci, caciuli si fulare, broderie pe rucsaci si genti, broderie logo institutii scolare, embleme pentru firme de paza,hoteluri,politie, armata, etc.